Actualitate

Înghesuială la deschiderea H&M

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/16_ziua/01 deschidere magazin hm iulius mall rp 03.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />300 de clujeni au aşteptat ieri dimineaţă la coadă deschidera primului magazin H&M din Cluj-Napoca.

Primul magazin H&M din Cluj s-a deschis ieri în centrul comercial Iulius Mall, evenimentul fiind aşteptat încă de la primele ore ale dimineţii de aproximativ 300 de persoane.

Deschiderea magazinului H&M a avut loc la ora 11.00, însă sute de tineri, părinţi cu copii, dar şi persoane de vârsta a treia au aşteptat în interiorul centrului comercial încă de la primele ore ale dimineţii. Tinerii care aşteptau cu interes deschiderea porţilor magazinului au afirmat că sunt foarte curioşi să vadă produsele şi preţurile acestora, dar şi că sunt atraşi de cardurile de reducere oferite pentru o parte din clienţi. Până la ora deschiderii H&M, în faţa magazinului se formase deja o coadă de aproximativ 300 de fani ai celebrei mărci de fashion.


Colecţia de toamnă, inspirată de stilul anilor `70

„De acum şi fanii din Cluj se pot bucura de oferta H&M - modă şi calitate la cel mai bun preţ. Noul magazin îi va întâmpina pe iubitorii de modă cu colecţia de toamnă, inspirată din stilul `70: tricotaje, jeansi evazaţi, jachete matlasate şi pulovere pe gât”, au declarat reprezentanţii H&M. De asemenea, clujenii pot cumpăra şi încălţăminte atât pentru adulţi cât şi pentru copii, poşete, eşarfe, accesorii.


Produsele din colecţia de toamnă au preţuri care variază între 39,90 de lei pentru topurile de damă, 89,90 de lei pentru jeansi bărbăteşti şi 89,90 de lei pentru jachetele pentru copii.

Magazinul H&M din Cluj este deschis zilnic între orele 10 şi 22, iar echipa este formată din aproximativ 30 de angajaţi care vor fi conduşi de Diana Sandu, care se va reloca din Braşov.


Magazinul ocupă circa 1.000 de metri pătraţi, pe două niveluri, în mall-ul din cartierul Gheorgheni.

Încă trei magazine în ţară


Conducerea H&M România are în plan deschiderea a încă trei magazine în ţară până la sfârşitul anului. „Ne onorează entuziasmul cu care ne întâmpină românii în fiecare nou oraş în care ajungem, de aceea le pregătim noi surprize în perioada următoare. Până la sfârşitul anului vom deschide trei noi magazine: în Constanţa, Oradea şi Bucureşti”, a spus Carlos Duarte, Country Manager H&M România.

H&M a mai deschis în acest an şase magazine în România dintre care cinci în Bucureşti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza Romania şi Bucureşti Mall) şi unul la Braşov.

abonare newsletter