Actualitate

Vrei un spațiu comercial la Cluj Arena? Licitația începe de la 6 euro pe metru pătrat

Consiliul Județean Cluj a scos recent la licitație un spațiu comercial aflat în incinta stadionului Cluj Arena.

În anunțul postat pe site-ul insitituției județene, persoanele fizice și juridice, autorizate să desfășoare activități de alimentație publică, pot depune ofertele până în data de 3 mai ora 9.00. Prețul minim de pornire al licitației pentru cei  265,36 metri pătrați este de 7.562,36 lei.

Consiliul Județean Cluj prin prezenta invitație de participare la licitație aduce la cunoștință publică faptul că în ziua de 08.05.2019, organizează la sediul Direcției de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena licitație publică deschisă, competitivă, cu strigare și adjudecare la cel mai mare preț oferit, în vederea închirierii pe o durată de 3 ani a imobilului în suprafață de 265,36 mp, din incinta stadionului Cluj Arena, Peluza Nord S1 nivel 2/4, se arată în anunțul postat pe site-ul Consiliului Județean Cluj.


Cei interesați vor depune garanția de participare la licitație în cuantum de 7.562,76 lei, ceea ce reprezintă minimul chiriei lunare, până la termenul limită de depunere a ofertei la casieria Consiliului Județean Cluj. În cazul în care nu se va adjudeca licitația în 8 mai, procedura va fi repetată în data de 20 mai.

Etichete: licitatie cluj arena
Ultimele Stiri
abonare newsletter