Actualitate

Video. Un șofer beat a lovit mai multe mașini în Dej și a fost încătușat de polițiști după o intervenție în forță

Scene incredibile au avut loc vineri pe o stradă din Dej, după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate a lovit mai multe mașini și s-a încuiat în mașină.

Întreaga acțiune s-a petrecut în cartierul Dealul Florilor din Dej și a pornit din cauza consumului de alcool la volan. Conform primelor informații, un bărbat de 63 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe o stradă aglomerată din Dej, a produs din culpa sa un accident soldat cu pagube materiale. Imediat după incident a fost urmărit și oprit în trafic de către polițiștii dejeni.


Oamenii legii au reușit să îl oprească într-un final, însă au fost nevoiți să spargă unul dintre geamuri, deoarece șoferul s-a încuiat în mașină și a refuzat să deschidă.



În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere și se afla și sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat.


Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.


abonare newsletter