Actualitate

Jurnaliștii de la Realitatea TV au fost evacuați din clădirea în care își desfășurau activitatea

Angajații Realitatea TV care s-au prezentat în cursul dimineții la muncă au primit o înștințare prin care au fost anunțati că nu mai au voie în sediu.

Sediul Realitatea TV Sediul Realitatea TV

Fiecare jurnalist a primit o astfel de hârtie pe care se specificau motivele pentru care nu mai au accest în clădire. Angajații Realitatea TV au avut voie doar să-și ridice bunurile pe care le mai aveau în birouri, fiind menționată clar „evacuarea din birouri”.

„Vă aducem la cunoștință următoarele: Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locațiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvență, ocupă spațiile din Clădirea Platinum situată la adresa București, Sector 1, Șos. București-Ploiești, nr. 172-176. Accesul în spațiile menționate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale și/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor.”, a fost scrisoarea primită de angajați în această dimineață.


Realitatea MEDIA SA a intrat în insolvență, motiv pentru care au fost dispuse măsurile de evacuare a spațiilor de birouri. Angajații au primit încă de ieri un e-mail prin care se specifica utilizarea unei singuri uși, iar în cazul folosirii altor căi de acces va fi declanșată o alarmă.

Ușile de evacuare din recepția principală, monitorizate: Au fost anunțați de cei de la clădire că ușile de evacuare din recepția principală sunt monitorizate, deci obligatoriu folosiți numai ușa rotativă. Asta înseamnă că la fiecare utilizare a ușilor de evacuare se declanșează o alarmă. La sfârșit de lună se face un raport și cu ajutorul camerelor de supraveghere se constată cine a folosit ușa de evacuare. Vor fi luate măsuri pentru cei care utilizează ușile de evacuare.”, a fost mesajul pentru ziua de ieri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter