Actualitate

Emil Boc, gânduri „la cald” după Fed Cup

Primarul Emil Boc și-a exprimat câteva gânduri pe rețelele de socializarea imediat după înfrângerea României la tenis la Rouen.

Sursă foto: Facebook Emil Boc Sursă foto: Facebook Emil Boc

Emil Boc a participat la semifinala Fed Cup care a avut loc în acest weekend la Rouen, unde a fost șef de galerie pentru echipa de tenis feminin a României. Conduşi de Emil Boc, fanii tricolori au creat o atmosferă senzaţională, nu au făcut nici măcar un mic pas în spate în duelul cu francezii, au susţinut-o din răsputeri pe Simona, iar modul în care s-au comportat a fost apreciat de Caroline Garcia.

Imediat după meci, primarul și-a exprimat câteva gânduril despre evenimentul la care a participat.


„Mulţumim, Simona Halep!!

Mulţumiri echipei de tenis feminin a României!
Am ajuns în primele patru echipe din lume la tenis feminin!


România a pierdut în mod dramatic partida de tenis cu Franţa de la Rouen din acest weekend, dar a realizat performaţa istorică de a ajunge în semifinala cometiţiei FED CUP!

La Rouen am avut şansa de vedea o echipă a României care a dat totul pentru victorie şi a fost atât de aproape de Finală!


Nu pot încheia aceste gânduri scrise la cald fără să apreciez publicul român din tribunele de la Rouen!! Românii au fost absolut senzaţionali!! M-am bucurat mult să văd atât de mulţi români susţinând echipa ROMÂNIEI !! Români din toate colţurile ţării şi din foarte multe ţări ale Uniunii Europene!! La fel ca echipa României, publicul român a lasat o impresie excelentă în Franţa, prin pasiunea şi fair-playul cu care a susţinut echipa României, dar a aplaudat şi echipa Frantei pentru victorie!

Le multumim fetelor din Naţionala României pentru ca ne-au dat şansa să ne mândrim cu faptul că suntem români!!


Mulţumim, Simona, Irina, Monica, Mihaela!
Multumim şi felicitari Federaţiei Române de Tenis pentru reusita de excepţiei din istoria sportului românesc!
La anul transformăm visul de la Rouen în realitate şi ajungem în finală! şi de acolo totul este posibil!!
Hai România!!", a scris primarul Emil Boc, pe Faceook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter