Actualitate

UPDATE. Un microbuz cu 10 persoane a ieșit de pe șosea. 11 persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc în decursul zilei de zâmbătă. Un microbuz în care se aflau 10 persoane a ieșit de pe șosea, ajungând în câmp.

„Accident rutier pe DN 1 în localitatea Căpușu intersecție spre Aghireșu. Un microbuz cu aproximativ 10 persoane a ieșit de pe partea carosabilă. Colegii se deplasează la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Din primele informații, se pare că 5 dintre persoanele care se aflau în microbuz ar fi rănite.


„Se deplasează la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și o autospecială pentru transportul victimelor multiple”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. Cluj - microbuz transport persoane răsturnat in afara părții carosabile, pe raza localitatii Căpușu Mare. Din primele informații, în urma accidentului, 1 persoană este încarcerată, 1 blocată în autovehicul și 7 persoane necesită îngrijiri medicale. Avand in vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție* care presupune suplimentarea resurselor medicale de la fata locului. La locul evenimentului, salvatorii intervin cu 2 autospeciale complexă de descarcarare, 2 ambulante SMURD cu medici, o autospeciala pentru transport victime multiple și 1 echipaj de prim ajutor SMURD. In sprijinul fortelor din teren, au fost trimise și 4 echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanta Județean Cluj. "Conform primelor date, un barbat, de 51 de ani, in timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, din directia CJ spre Oradea, ar fi adormit la volan, motiv pt care a iesit in afara partii carosabile, in partea dr a sensului sau de mers. A rezultat ranirea a 11 persoane", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter