Actualitate

Colegiul Ana Aslan va fi modernizat

Colegiul Ana Aslan urmează să fie modernizat, extins și i se va construi o sală de sport.

Colegiul Tehnic „Ana Aslan” este situat pe strada Horea din Cluj-Napoca și datorită numărului mare de tineri interesați de învățământul profesional acesta urmează să fie extins și modernizat. :D

În prezent aici învață 425 de elevi, iar capacittatea urmează să fie mărită la 525 de elevi după extindere.


Corpul de clădire existent va fi reabilitat termic, se va mai adăuga un nivel la clădire, iar instalațiile sanitate, electrice și de încălzire vor fi înlocuite în totalitate.

De asemenea, urmează să fie construită o sală de sport modernă, pentru nivel competițional.


Cadrele didactice vor putea preda într-un stil modern, deoarece școala va fi dotată cu echipamente didactice și IT. De asemenea, se vor crea facilități speciale pentru persoanele cu dizabilități.

La finalizarea investiției vor fi funcționale un număr de 17 săli de clasă, 9 laboratoare, bibliotecă și o sală multifuncțională.


Valoarea estimată a lucrărilor este de 20.582.700,99 lei fără T.V.A, din care valoarea nerambursabilă solicitată este de 18.433.953,62 lei. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, iar durata de implementare integrală a proiectului, cu toate activităţile suport (achiziţii, publicitate, etc.) este de 24 luni de la începerea implementării proiectului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter