Actualitate

Zi plină de accidente la Cluj-Napoca: Trei vehicule avariate dintr-un foc, autobuz trecut pe ROȘU, mașini proiectate în poartă

Începutul de săptămână a fost cât se poate de prost pentru mai mulți șoferi clujeni.

Ziua a început cu un accident soldat cu o victimă: o persoană a căzut într-un autobuz care a intrat în intersecția dinspre Regele Ferdinand pe culoarea roșie a semaforului. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar dinspre strada Horea.

De asemenea, o autoutilitară și o mașină au fost implicate într-un accident petrecut la Livada, ambele vehicule izbindu-se de poarta unui localnic. Momentan nu se cunosc cauzele evenimentului.


Totodată, un accident rutier a avut loc pe strada Constantin Brâncuși, în acesta fiind implicate trei autoturisme. Conform martorilor, cauza accidentului este neacordarea de prioritate, șoferul unui Opel fiind lovit de un conducător al unui autoturism marca Peugeot care circula regulamentar, proiectându-l într-un Audi condus de un șofer aflat la locul și momentul nepotrivit. Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale însemnate.

Nu în ultimul rând, în jurul prânzului, două mașini au fost implicate într-un accident produs pe centura Sânnicoară pe fondul nepăstrării distanței regulamentare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter