Actualitate

Eveniment caritabil pentru PEDITEL

Miercuri, 13 martie, de la ora 18:00, la Casa Tranzit, va avea loc evenimentul caritabil Dare to Share 5 - Non Stop With Children, în cadrul căruia se vor strânge fonduri pentru proiectul PEDITEL 1791.

face parte din campania caritabilă „13 cu atitudine”, care aniversează în acest an 5 ani. În acești 5 ani, „13 cu atitudine” a susținut financiar mai multe asociații care ajută copii cu nevoi speciale, probleme financiare sau de sănătate, iar comunitatea de voluntari, cu ajutorul cărora se realizează toate proiectele, a crescut în fiecare an.

În cadrul evenimentului Dare to Share 5 - Non Stop With Children, vor avea loc mai multe activități: piesa de teatru de improvizație „Just Push Play”, care va fi pusă în scenă de Dragoș Muscalu, Bogdan Bob Rădulescu, Matei Rotaru și Rob Pavicsits, licitații cu scop caritabil, tombole și activități pentru copii. Toți banii strânși în cadrul evenimentului vor fi donați către singurul call center medical gratuit și apelabil de oriunde din lume, non stop: PEDITEL 1791.
De la înființarea proiectului, PEDITEL 1791 a primit peste 171.000 de apeluri de la părinți cu copii bolnavi, iar aceștia au primit sfaturi gratuite oferite de medicii specialiști despre cum să îi trateze pe cei mici. În 2019, PEDITEL 1791 își propune să extindă capacitatea serviciului, introducând o a doua linie de gardă, astfel încât 100.000 de părinți să beneficieze de sfaturi medicale prin telefon. PEDITEL 1791 își concentrează atenția anul acesta către copiii din mediul rural, pentru că la sate oamenii nu au acces non-stop la servicii medicale primare.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter