Actualitate

UPDATE: Altă fetiță de 8 ani din Cluj a plecat astăzi singură de la școală și s-a rătăcit! FETIŢA A FOST GĂSITĂ LA O ORĂ DUPĂ CE AU ANUNŢAT PĂRINŢII DISPARIŢIA

La mai puțin de o săptămână de la dispariția unei fetițe din Cluj, care a plecat singură de la școală, stârnind o amplă operațiune de căutare, un alt copil a făcut același lucru.

UPDATE: Fetiţa a fost găsită în mai puţin de o oră după ce au anunţat părinţii dispariţia.

"La 17:30 mama era foarte îngrijorată şi a sunat la secţia de poliţie să anunțe dispariția. S-au constituit grupuri mixte, poliţişti-jandarmi şi până la urmă rezerva noastră de intervenţie a găsit-o. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, din câte ştiu fetiţa ştia drumul", a declarat, pentru Monitorul de Cluj, Ramona Pop, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Ștefan Cicio-Pop'' Cluj-Napoca.


„Fetița în vârstă de 8 ani, care plecase singură de la o școală din zona străzii Horea, a fost găsită în apropiere de strada Răsăritului din municipiul Cluj-Napoca, de către un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, aflat în patrulare în zona respectivă.
Echipajul de jandarmi a predat în siguranță fetița părinților”, informează jandarmii clujeni pe pagina de Facebook.

De această dată dispariția nu a fost anunțată în presă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter