Actualitate

TÂNĂR BĂTUT pentru că mergea cu trotineta pe trotuar. A incomodat un „bizon” care se plimba pe pista de biciclete. - VIDEO

Un clujean a fost agresat de un bărbat recalcitrant, în timp ce se deplasa cu trotineta pe pista de biciclete de pe strada 21 Decembrie 1989.

Tânăr agresat pentru că mergea cu trotineta pe pista de biciclete Tânăr agresat pentru că mergea cu trotineta pe pista de biciclete

Un tânăr ce mergea cu trotineta pe pista de biciclete de pe Bulevardul 21 Decembrie 198 a fost agresat de un bărbat pe care l-ar fi „atins” în timp ce trecea pe lângă el. Tânărul agresat ne-a trimis un film din care se vede cum trece cu trotineta pe lângă doi bărbați care se plimbă pe marcajul roșu al pistei de biciclete și cum, unul dintre ei, „incomodat”, s-a întors și a început să îi adreseze injurii și să îl lovească. Sunetul este oprit din cauza limbajului licențios, spune tânărul.

Victima, C.C., care ne-a contactat personal, susține că a depus deja plângere la Poliție.


„Dacă mă poate ajuta cineva cu un share să îl identificăm pe acest individ violent. Am fost și am depus plângere pentru loviri, și cu acordul poliției cer ajutorul publicului”, este apelul victimei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter