Actualitate

Accident la Dej. Un biciclist a fost dus la spital după ce a intrat pe contrasens

Un biciclist care circula pe contrasens a fost accidentat, duminică seara la Dej, după ce a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 18 ani.

Un accident rutier a avut loc duminică seara pe strada Nicolae TItulescu din Dej, la intrare în Viile Dejului.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 60 de ani a fost accidentat de către un autoturism înmatriculat în Bistrița-Năsăud, condus de un tânăr de 18 ani, tânărul fiind din Dej.


Bărbatul accidentat a fost preluat de o ambulanță fiind transportat la Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipial Dej unde urma să-i fie prelevate și probe în vedere stabilirii alcoolemiei.

Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.


„În jurul orei 20:20, s-a produs un accident rutier pe strada Nicolae Titulescu din Dej. Conform primelor informații, un bărbat (61 ani, din Dej) care circula cu bicicleta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula regulamentar dinspre Dej spre Șomcutu Mic. Conducătorul auto (18 ani, din Dej) a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul a fost transportat la spital. Acesta nu a putut fi testat la fata locului; i se vor recolta probe biologice la spital”, scrie IPJ Cluj, într-un comunicat.

Circulația pe strada respectivă a fost blocată pentru aproximativ o oră până la finalizarea cercetărilor legale de la fața locului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter