Actualitate

VIDEO ȘOCANT. Tânără bătută cu bestialitate într-o pădure de lângă Dej

Scene extrem de violente au fost filmate într-o pădure din Dej și postate pe o rețea de socializare. O tânără este bătută cu bestialitate de un individ, lovită cu pumnii şi picioarele, în timp ce îl imploră, în lacrimi, să o ierte şi să se oprească.

La lumina farurilor unei mașini, în miez de noapte, tânără este lovită în mod repetat cu pumnii și picioarele, târâtă pe jos, în timp ce altul filmează cu telefonul mobil întreaga scenă.

La apariția acestor imagini, polițiștii din Dej s-au autosesizat. Se pare că scena violentă ar fi avut loc în Pădurea Bungăr, în vara anului trecut, însă până acum nu sunt indicii cu privire la victimă, scrie someșeanul.ro.


Potrivit unor surse din Poliție, agresorul și cel care filmează sunt din localitatea Jucu și sunt frați. Polițiștii spun că în acest caz, tânără nu a depus plângere la Poliție.

Cei doi au fost deja identificați și se află în arest în alte cauze. Agresorul se află în arest pentru tentativă de omor, iar fratele său pentru înșelăciune prin metoda “accidentul”. Detalii aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter