Actualitate

Capelă pentru Clinica de Hematologie din Cluj-Napoca

<p />Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Clujului, a făcut luni, 5 septembrie, o vizită de lucru la Spitalul de Hematologie din Cluj-Napoca, în vederea stabilirii primelor demersuri pentru amenajarea în incintă a unei capele care să deservească bolnavii acestei unităţi.

Ierarhul s-a întâlnit cu directorul clinicii, prof. dr. Petrov Ljubomir, cu care a discutat despre punerea bazelor şi necesitatea unei capele.

Mai multe informaţii am aflat de la preotul misionar al Spitalului de Hematologie din Cluj-Napoca, pr. Ciprian Mişin: „Întâlnirea a durat în jur de o oră, Înaltpreasfinţia sa s-a întâlnit cu directorul clinicii. Nu s-a decis decât că în viitorul apropiat se va încerca amenajarea capelei pentru Clinica de Hematologie. În incinta clinicii exista un spaţiu care a fost folosit ca spaţiu pentru o capelă, mai precis în momentul în care s-a construit clădirea unde funcţionează clinica era o capelă, însă cu timpul acea capelă nu a mai fost folosită, iar spaţiul s-a folosit pentru altceva”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter