Actualitate

Un bărbat urmărit internațional, depistat de polițiștii din Turda

Un bărbat de 37 de ani care era urmărit internațional pentru furturi în valoare de sute de mii de euro, a fost depistat de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un bărbat – urmărit internațional. Acesta era căutat de către autoritățile din Germania, fiind bănuit de comiterea unor furturi prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 200.000 de euro.

 


Polițiștii turdeni au prins la data de 8 februarie un bărbat de 37 de ani, din Turda, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile judiciare din Germania.

Acesta este cercetat de către autoritățile din Germania pentru comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de peste 200.000 de euro (peste 80 de biciclete, computere, tv, accesorii biciclete, automate de cafea etc.).


Bărbatul a fost prezentat în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis ordonanță de reținere pentru 24  de ore. Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis mandat de arestare pentru 30 zile, în vederea predării către autoritățile judiciare din Germania.

Ultimele Stiri
abonare newsletter