Actualitate

UPDATE Starea femeii ÎMPUȘCATE în cap de un POLIȚIST. S-a decis TREZIREA treptată din COMĂ

Femeia împușcată în cap de un polițist din Mureș a fost operată, însă se află în continuare în stare critică.

UPDATE

Femeia împuşcată în cap din greşeală de poliţişti, în localitatea Aluniş, prezintă o evoluţie favorabilă şi a început să comunice cu medicii. Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, a declarat, duminică, că deocamdată nu se ştie cu ce sechele neurologice va rămâne pacienta.

„S-a decis trezirea treptată a dânsei şi dă semne, comunică cu noi, în sensul că momentan deschide numai ochii. Trezirea nu se va putea face brusc din cauza leziunilor locale, ca să nu existe complicaţii. Evoluţia e favorabilă; ceea ce nu putem spune deocamdată, până nu se face trezirea completă, este dacă vor fi sau nu ceva sechele neurologice”, a menţionat Adela Golea.


ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie în vârstă de 59 de ani, din localitatea Aluniș, județul Mureș, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj- Clinica de Neurochirurgie, după ce a fost împușcată în cap, din greșeală, de un polițist aflat în misiune.


Victima a fost operată, i s-a extras glonțul din cap, însă se află în continuare în comă indusă. „A ajuns la Neurochirurgue, a fost operată, e la ATI, e ventilată și intubată”, a confirmat dr. Adela Golea, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, potrivit stirileprotv.ro.

Fratele femeii a declarat că au existat mai multe focuri de armă. „Numai un glonț a intrat, nu se știe exact, dar un glonț a intrat exact la ureche, până la măduva spinării”, a precizat acesta.


Agentul care a tras cu pistolul lucrează de un sfert de veac în Poliție, având toate testele psihologice la zi. Anchetatorii vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în intersecția din localitatea Aluniș în care s-a petrecut incidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter