Actualitate

Prinși la furat de fier vechi

Doi bărbați au încercat să fure fier dintr-o curte din Câmpia Turzii. Pe când să fugă cu o căruță încărcată, au fost prinși de proprietar și s-a lăsat cu bătaie.

Sursă foto: https://media.dcnews.ro/i Sursă foto: https://media.dcnews.ro/i

Potrivit IPJ Cluj, doi bărbați, de 20 și 24 de ani, duminică, ziua în amiaza mare, în jurul orei 14:00 au încercat să fugă cu o căruță încărcată cu fier, care a fost luat de pe o proprietate de pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii.

Pe când să scape, cei doi au fost surprinși de un proprietar și un angajat al acestuia. Hoții au lăsat inițial bunurile, dar unul dintre ei l-a lovit pe angajat cu un obiect metalic, după care s-a urcat în căruță și a fugit, lăsându-l pe celălalt baltă. Cel din urmă a ajuns pe mâna


„În urma loviturii primite, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Câmpia Turzii, a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Prejudiciul de circa 900 de lei a fost recuperat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au depistat și pe bărbatul care a fugit de la locul comiterii faptei.


Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ieri, magistrații au emis pe numele bărbaților mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Etichete: fier vechi hoti
Ultimele Stiri
abonare newsletter