Actualitate

Drumul spre Valea Fânațelor, numai bun de off road

În această iarnă, numeroase drumuri s-au stricat atât din cauza ninsorilor abundente, cât și din cauza sării care a fost aruncată pe drum pentru a topi gheața și a evita eventuale nenorociri. Un exemplu este și drumul care duce spre Valea Fânațelor.

Clujenii care locuiesc în zona Valea Fânațelor riscă să își distrugă mașinile din cauza craterelor imense care s-au format pe drum. Cei care au mașini 4x4 sunt mai norocoși.

„Parcurg acest drum de minim 2 ori pe zi. Este o adevărată aventură să mergi 2 kilometri pe un asemenea drum din Cluj-Napoca. Oare autoritățile care ocupă degeaba un scaun în Primăria Cluj-Napoca și în Consiliul Județean Cluj, știu de situația acestui drum nepracticabil nici pe roți, nici pe jos?”, a întrebat un clujean.


„Dezastru total. Fără un SUV nu te poți aventura acolo, drum de Cluj 2019. Au mai băgat niște astfalt ras pe acolo care nu ține mai mult de o lună”, a adăugat un alt clujean.

Locuitorii din zonă acuză firmele de deszăpezire că aruncă sare ca să le fie mai ușor, în loc să deszăpezească.


„Problema cea mare este că drumarii NU dau cu plugul ci direct cu sare, zilnic. Din luna noiembrie când puteai merge și cu 60 km/h lejer, acum așa arată drumul”, a zis o femeie.

 

Etichete: valea fanatelor
Ultimele Stiri
abonare newsletter