Actualitate

Pedofilul din Mănăștur, în LIBERTATE. A primit închisoare cu SUSPENDARE!

Bărbatul care aborda minore cu expresia "hei, domnișoară!" în fața unei școli din cartierul Mănăștur a fost condamnat la 2 an și 4 luni de închisoare cu suspendare.

De asemenea, acesta va fi supus unui termen de supraveghere de 4 ani, la prestarea a 100 de zile de muncă în folosul comunității, dar și la plata de daune morale de câte 2.000 de euro către cele două minore părți civile în proces, potrivit clujust.ro.

Inculpatul L.M.A., care se afla în arest preventiv, a fost pus în libertate, ca urmare a faptului că instanța de fond a dispus suspendarea executării pedepsei. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în 30 de zile.


În primăvara anului trecut, potrivit propunerii de arestare formulată de Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, "în dimineaţa zilei de 19.04.2018, în jurul orei 07:30, în timp ce se deplasa spre şcoală, aflându-se pe str. Taberei, nr. 3, persoana vătămată I, în vârstă de 10 ani, a fost abordată cu expresia „hei, domnişoară!” de către numitul L.M.A., care se afla într-un autoturism marca Ford Focus, staţionat pe trotuar. În momentul în care persoana vătămată s-a apropiat de autoturism, aceasta a observat că numitul L.M.A. avea organul sexual scos din pantaloni şi mâna dreaptă pe organul sexual. Susnumitul s-a adresat persoanei vătămate cu expresia «îţi place?». Persoana vătămată s-a speriat şi a fugit spre poarta şcolii", se arăta în propunerea de arestare preventivă a procurorilor.

abonare newsletter