Actualitate

Impact între o autospecială de pompieri şi un TIR. Un pompier a avut nevoie de descarcerare

O autospecială de pompieri, a intrat, marţi seara, în coliziune cu un TIR, pe DN 1 între Cluj şi Oradea, în localitatea clujeană Poieni.

"În jurul orei 17,40, o autospecială de pompieri care se deplasa la un eveniment a acroşat un camion care circula în faţa acesteia. Evenimentul s-a produs între localităţile Poieni şi Bologa. Nicio persoană nu a fost transportată la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră a fost oprită la faţa locului, iar o persoană a fost rănită în urma impactului faţă-spate dintre cele două autovehicule.


Potrivit sursei citate, în zona producerii accidentului se semnalează depunere de polei.

“Autospeciala de pompieri din cadrul Detașamentului Huedin se deplasa la un accident rutier produs în localitatea Bologa. O a doua autospecială cu modul de descarcerare a fost alarmată pentru a se deplasa la locul accidentului inițial. Între timp, colegii pompierului rămas încarcerat au folosit echipamentele de pe autospeciala implicată în accident pentru a elibera colegul prins în cabina autospecialei.  S-a revenit asupra solicitării din Bologa și nu a mai fost nevoie de autospeciala de pompieri la locul accidentului. Pompierul a fost descarcerat, a fost consultat de un echipaj medical SAJ, nu a fost transportat la spital”, transmite ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter