Actualitate

Premieră la Teatrul Național Cluj - spectacolul "Corporația"

“Șeful tău îți face viața imposibilă? Se crede un mic dictator? Invită-l la teatru și vom râde împreună de el! Iar tu, cu siguranță, vei trăi mai mult, chiar dacă nu neapărat mai bine”, este invitația lansată de Compania de spectacole de dans și teatru din Cluj-Napoca Mario Dance Atelier pentru clujeni în seara zilei de 31 ianuarie de la ora 20.00 la Teatrul Național Cluj, când va avea loc premiera spectacolului “Corporația”.

„Corporația” este o piesă scrisă de dramaturgul clujean Flavius Lucăcel, regizată de M. Chris. Nedeea care abordează o problem socială actuală și anume condiția individului care ajunge să petreacă mai mult timp la birou decât acasă, care trebuie încontinuu să fie în război cu el însuși, dar și cu ceilalți. Este vorba despre o viață plină de stres, din cauza unor locuri de muncă ce ne transformă în roboți.

„Trăiești încordat zi după zi, mănânci sănătos ca să poți trăi încordat zi după zi, să poți să produci. Să fii rentabil. Ești doar o achiziție a unui trust, a unei corporații care face parte dintr-o altă corporație și mai mare. Dar la asta nu ai timp să te gândești, abia ai timp să respire, să lucrezi și să trăiești ca să lucrezi”, explică organizatorii evenimentului.


Pe scenă vor urca nume sonore, actori importanți ai Clujului: Cătălin Herlo, Radu Lărgeanu, Matei Rotaru, Miron Maxim, Cătălin Mocan, Alexandra Tarce, Raluca Radu, Cristina Blendura.

Etichete: premiera
abonare newsletter