Actualitate

A opta ediție a taberei pentru copiii dependenți de dializă. 250 de OAMENI și 10.000 de mulțumiri!

70 de copii și tineri dependenți de dializă, din17 centre de dializă din toată țara, participă la o tabără de o săptămână la Cluj. 10.000 de euro a costat această tabără, organizata de Asociația pentru Solidaritate si Empatie „Delia Grădinaru”. „O sumă serioasă, investită cât se poate de bine în oameni care au nevoie de noi, constant”, spune organizatorul, Emanuel Ungureanu.

O fotografie de grup cu participantii la editia din 2015 a taberei pentru tinerii si copiii dependenti de dializa, organizata de Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru, la fiecare sfarsit de an, la Univers T O fotografie de grup cu participantii la editia din 2015 a taberei pentru tinerii si copiii dependenti de dializa, organizata de Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru, la fiecare sfarsit de an, la Univers T

„Dragii mei, de ieri seară (vineri – n.r.) a început tabăra pe care o organizez cu mult drag, dar și trudă, pentru 70 de copii și tineri dependenți de dializă din 17 centre de dializă din toată țara. Se împlinesc 8 ani de la prima tabără organizată la Univers T, un loc cu oameni calzi care se comportă minunat cu acești suferinzi”, a scris pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.


Acest proiect implică un sprijin financiar major. Comunitatea iubitorilor de Zumba din Cluj, oameni de afaceri, cetățeni cu venituri medii și mici, zeci de oameni cu suflet mare pun mână de la mână pentru ca această poveste de dragoste - între cei care ajută și bolnavii care se sprijină reciproc - să meargă mai departe.

Potrivit lui Ungureanu, efortul său a fost susținut în mod consecvent de oameni cu inimă caldă din presă care „au promovat această cauză umanitară ce nu este virusată de interese meschine”.


„Vă voi comunica în aceste zile pe această pagină, imagini de la activitățile de recreere ale acestei familii minunate și voi folosi foarte des cuvântul, mulțumesc. (…) Un mare mulțumesc Ramonei, instructorilor Zumba din Cluj, celor 250 de donatori din minunata seară și tuturor celor care au oferit bani cu suflet și dragoste”, a scris Emanuel Ungureanu.

Cei care vor să îi sprijine în continuare pe acești luptători grozavi o pot face în contul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru RO45BTRL01301205F94787XX, deschis la Banca Transilvania.

Ultimele Stiri
abonare newsletter