Actualitate

UPDATE - ARBORI CĂZUȚI peste autoturisme și case! Mare ATENȚIE la zăpada adunată pe crengi! Ce spune Primăria

Efectele primei ninsori abundente din acest sezon sunt departe de a fi înlăturate. Viceprimarul Dan Tarcea îndeamnă clujenii să apeleze la numerele de urgență.

Numărul arborilor care cad pradă zăpezilor crește pe zi ce trece. Clujenii sunt invitați să sune la numerele de urgență pentru a sesiza orice posibilă problemă.

"Azi-noapte am avut peste 40 de intervenții la diverși arbori, din nefericire câțiva au căzut peste mașini și există pagube materiale. Dacă sunt astfel de situații, cetățenii pot să sune la numărul 0264-984, sau la numărul de telefon al Poliției Locale, 0264-955 și să anunțe", a spus Tarcea, la un post de radio local.


Potrivit ISU Cluj, mai mulți copaci s-au prăbușit în urma ninsorii din acest weekend pe străzile Mărășești, Bucium, Aleea Herculane, Băița. Proprietarii mai multor autoturisme s-au trezit cu mașinile avariate după ce copacii au căzut peste ele. De asemenea, un copac s-a prăbușit peste locuințe pe strada 16 Februarie.

Pompierii clujeni sunt solicitați astfel să elibereze autoturisme prinse sub copacii doborâți de cantitățile mari de zăpadă. Veștile vin la puțin timp după ce un stâlp de electricitate de pe strada Fabricii de Zahăr "s-a înclinat" și el în fața iernii.

abonare newsletter