Actualitate

Poliția intensifică acțiunile în trafic. Zeci de permise reținute în doar trei zile

În perioada 3-5 decembrie, polițiștii rutieri și cei de ordine publică au intensificat acțiunile în trafic, pe raza întregului județ.

Potrivit IPJ Cluj, în perioada amintită, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 784 de sancțiuni contravenționale, dintre care 191 pentru depășirea vitezei legale, 195 pentru traversări neregulamentare și 29 de sancțiuni pentru neacordare de prioritate pietonilor.

De asemenea, au fost reținute 60 de permise de conducere, 29 dintre acestea pentru neacordare de prioritate pietonilor și 11 pentru depășiri neregulamentare. Totodată au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.


Polițiștii amintesc că acțiunile au fost derulate cu efective mărite și s-au folosit aparatele de măsurat viteza Trucam, aparatele radar instalate pe autospecialele de poliție, respectiv aparatele etilotest. S-a acționat pe linia respectării regimului legal de viteză, a regulilor privind acordarea priorității de trecere pietonilor, precum și pentru combaterea traversărilor neregulamentare. De asemenea, acțiunea oamenilor legii s-a concentrat și pe depistarea și luarea măsurilor legale față de șoferii care conduc pe drumurile publice sub influența alcoolului.

IPJ Cluj menționează că acțiunile de acest fel vor continua și în perioada următoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter