Actualitate

O altfel de sărbătoare. Petrecere de 1 Decembrie cu droguri la Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni au ridicat, duminică, 11 pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise, în urma controlului unui autoturism staționat pe Răsăritului, din Cluj-Napoca. În autoturism se aflau doi tineri de 24 și 25 de ani, din Cluj-Napoca.

De asemenea, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție au mai identificat 4 tineri care aveau asupra acestora pliculețe cu substanțe susceptibile a fi interzise.

“Astfel, la data de 30 noiembrie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au depistat, pe strada Anton Pann, un tânăr, de 22 de ani, din Baia Mare, cu un comportament suspect, motiv pentru care a fost supus controlului corporal. În urma controlului, asupra tânărului au fost găsite 6 pliculețe cu o substanță vegetală, susceptibilă a fi interzisă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.


La data de  1 decembrie, în jurul orei 14:45, polițiștii au identificat doi bărbați, din Aghireșu și Cluj-Napoca,  pe strada Anton Pann, din municipiul Cluj-Napoca, care aveau asupra lor trei pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise.

La data de 2 decembrie, în jurul orei 20:45, polițiștii au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care prezenta un comportament suspect pe strada București, din municipiu. În urma controlului corporal, a fost gasit un pachețel din folie de aluminiu, cu o substanță vegetală susceptibilă a fi interzisă.


“Pliculețele au fost ridicate, sigilate și înaintate structurilor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, spun polițiștii.

abonare newsletter