Actualitate

Cel mai râvnit burlac al Clujului s-a însurat

Printre negocierile pentru preluarea activelor Oltchim, afaceristul Ștefan Vuza și-a făcut timp să-și unească destinele cu partenera sa.

Anunțul a fost făcut public pe pagina de Facebook a omului de afaceri originar din Iași, acesta căsătorindu-se cu iubita sa, Alexandra, chiar în ziua Centenarului. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au împreună un băiat. Sute de prieteni s-au înghesuit să le ureze "casă de piatră" celor doi.

Alexandra Voica este fost model în cadrul agenției Transilvania Fashion, fondată de doctorul Matei Miko. Vuza și Alexandra s-au logodit în 16 iunie 2018. Alexandra Voica a fost manechin în cadrul companiei condusă de Matei Miko, iar apoi a fost managerul firmei.


Vestea vine la scurt timp după ce patronul Sinterom a primit undă verde pentru preluarea unei bune bucăți din activele Oltchim. Tranzacția prin care Chimcomplex Borzești, controlat de Vuza, ar urma să cheltuiască peste 128 milioane de euro va primi finanțare de la banca VTB Europe, cu sediul în Germania, la Frankfurt. Banca-mamă este o instituție rusească de credit, sancționată de UE și SUA pentru legăturile dubioase cu Kremlinul. Cu toate acestea, filiala din Europa nu se află pe lista băncilor sancționate, astfel Vuza, 48 de ani, poate apela la finanțarea tranzacției cu Oltchim prin intermediul acesteia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter