Actualitate

Accident MORTAL la Cuzdrioara. Un bărbat a murit după ce a trecut strada neregulamentar

Un grav accident de circulație, soldat cu o victimă, s-a produs sâmbătă, în jurul amiezei, pe DN17, pe raza localității clujene Cuzdrioara.

Potrivit informațiilor de la fața locului, un bărbat în vârstă de 49 de ani din Mănășturel, care se angajase într-o traversare neregulamentară, a fost acroşat de către un autoturism, care se deplasa dinspre Beclean înspre Dej.

La volanul mașinii implate în accident se afla un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Reteag, potrivit site-ului dej24.ro.


În urma apelului la 112, la fața loclului s-au deplasat pompierii din Dej dar și o ambulanță cu medic. Medicii l-au găsit pe bărbat în stare de inconștiență și au început imediat manevrele de resuscitare. Inițial inima pasientului a reînceput să bată, fiind transportat în stare critică la spital. Pe drum, din păcate, a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar la scurt timp după sosirea la spital, a fost declarat decesul.

Circulația rutieră a fost oprită complet pe ambele sensuri de circulație, timp de mai multe zeci de minute, până când polițiștii au efectuat măsurători la fața locului.


Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter