Actualitate

Clujenii preferă să cumpere online produsele Clujana chiar dacă au la dispoziție două magazine centrale

Fabrica de papuci recunoscută, mai ales în vremea comunismului, pentru produsele ei, Clujana raportează că cele mai multe comenzi le primesc online, asta deși au două magazine în Cluj-Napoca.

Recenta inaugurare a magazinului Clujana din Piața Mihai-Viteazu, precum și deschiderea magazinului online, au însemnat pentru renumita fabrică de încălțăminte clujeană o creștere a vânzărilor cu aproximativ 50%.

În contextul apropierii sezonului rece, categoriile de produse cel mai bine vândute în acest moment sunt ghetele de bărbați și botinele pentru femei. Deși, momentan, magazinele din Piețele Mihai Viteazu și 1 Mai înregistrează un volum de vânzare ușor mai ridicat comparativ cu magazinul online deși acesta are o vizibilitate în continuă creștere, fiind accesat atât din Europa cât și din Statele Unite ale Americii și chiar din India.


În ceea ce privește piața românească, din cele aproximativ 4.000 de persoane care au accesat site-ul până în prezent, circa jumătate sunt din județul Cluj iar restul din București (1094 de vizitatori), Iași (260), Timișoara (235) sau Brașov (123), semn că brandul Clujana nu a fost uitat de români, el bucurându-se  în continuare de încrederea acestora.

Pentru a ajunge la aceste rezultate, societatea la care Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar a derulat o serie de campanii de marketing, atât în mediul online cât și în mass-media, al căror scop a fost acela de prezentare a ofertei, extrem de variate. În paralel, din dorința diversificării portofoliului de produse, Clujana a introdus în magazinele proprii, inclusiv în cel online, noi modele de încălțăminte.

Etichete: clujana
Ultimele Stiri
abonare newsletter