Actualitate

Încă un pieton OMORÂT pe trecere. Un tânăr de 25 de ani a accidentat mortal o femeie

O femeie de 55 de ani a murit duminică seara după ce a fost lovită de o maşină. Femeia se afla pe o trecere de pietoni în momentul în care a fost accidentată mortal.

“În data de 18 noiembrie, în jurul orei 18.50, un conducător auto de 25 de ani din Zalău, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1F E81, dinspre municipiul Zalău către municipiul Cluj-Napoca, în Nădăşel, a suprins și accidentat mortal un pieton care traversa drumul național pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice”, transmite IPJ Cluj.

Reamintim că vineri seară un bărbat de 60 de ani a murit după ce a fost lovit de un autobuz, în zona unei treceri de pietoni de pe DN1C, în localitatea clujeană Răscruci. 


Bărbatul în vârstă de 60 ani a traversat DN1C în zona unei treceri pentru pietoni, în localitatea clujeană Răscruci. El a fost surprins şi accidentat mortal de un autobuz care face curse regulate de persoane între Gherla şi Cluj-Napoca.

„Un bărbat, de 39 ani, din localitatea Sic, în timp ce conducea un autobuz spre Cluj-Napoca, a surprins și accidentat mortal un barbat de 60 ani din municipiul Cluj-Napoca, care în calitate de pietoni s-a angajat în traversarea drumului național pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzator cu indicatoare rutiere și marcaj, din partea dreaptă spre stânga, sens de mers spre Cluj Napoca” au precizat cei de la IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter