Actualitate

Eugen Tomac: „Avem o ţară confiscată de un om condamnat”

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a atacat dur, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, actuala guvernare. PMP Urmărește crearea unei majorități parlamentare care să voteze demiterea Guvernului Dăncilă.

"Mi se pare că trăim într-o ţară în care cei care decid pur şi simplu merg pe contrasens şi nu au nimic în comun cu priorităţile României, cu responsabilitatea actului de guvernare, cu statutul pe care îl are ţara noastră în Europa. Aud în ultimele 48 de ore discutându-se tot mai mult în spaţiul public despre un RO-Exit. Cât nu este târziu trebuie să acţionăm pentru a înlătura această guvernare toxică şi sper să reuşim în perioada următoare să depunem o moţiune de cenzură, care să aibă succes, pentru că e şi spre binele PSD să scape de doamna Dăncilă şi Dragnea, care duc România cu viteza luminii spre prăpastie", a spus Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, ţara este "confiscată" de un condamnat penal.

"Avem o ţară confiscată de un om condamnat, care, pentru a-şi salva pielea, este în stare de orice. La ora actuală, pentru noi reprezintă o prioritate să reuşim să mobilizăm o majoritate parlamentară care să voteze pentru trimiterea acasă a Guvernului Dăncilă", a menţionat Tomac.

PMP a avut, vineri, la Cluj, o întâlnire a liderilor formaţiunii politice, din regiunea de nord-vest a ţării.

Etichete: pmp cluj eugen tomac
Ultimele Stiri
abonare newsletter