Actualitate

Șulea îi jignește și îi ironizează pe floreșteni, în direct, la radio

Într-o discuție cu moderatorul unei emisiuni la postul Radio Someș, primarul Horia Șulea a jignit un floreștean care a sunat în direct să adreseze câteva întrebări.

Cu toate că primarul comunei Florești, Horia Șulea, nu dă declarații presei clujene, a acceptat invitația unui post de radio din Bistrița, unde a discutat despre realizările pe care le are administrația locală Florești.

Jignit în direct după ce a adresat întrebări

Nicu Marcu, un floreștean, a intrat în direct și i-a adresat primarului câteva întrebări, iar răspunsurile au fost mai mult decât incisive. În momentul în care floreșteanul a adresat o întrebare moderatorului emisiunii, pentru primar, Șulea l-a jignit.


„Vorbiți la persoana a treia, dar vă înțeleg. La nivelul de cultură și civilizație pe care îl incubați dumneavoastră nu puteți să vorbiți decât așa cum vorbiți, de pe un site de scandal nu sunteți în măsură să vă puneți toți laolaltă întrebările astfel încât să deveniți credibili. Oricum, scandalagii ați fost, scandalagii rămâneți. Faceți parte din partea colorată a activității unora din Florești”, a spus Horia Șulea.

Bârfe la radio

După ce s-a încheiat convorbirea telefonică, primarul a continuat să vorbească despre cel care a apelat, bârfindu-l.


„Eu îi recomand să meargă să anunțe poliția dacă cumva a fost amenințat. Ideea e că astăzi în Florești e o criză mare de taximetre pe piață. Dar, oameni de tipul ăsta nu fac altceva decât să iasă din casă, să își facă 100-150 de lei, stau pe Facebook, eventual merg apoi și dau ceva la bufet și apoi se cred ei mari crai și șmecheri care pe internet dau în stânga și în dreapta. Individul ăsta nu face altceva decât să se lege de administrația publică locală din Florești. El, care, are un râci de mașină, o spun pe românește. Știți ce e acela un râci? O mașină de cea mai bună calitate, arată perfect, nu e ruginită. Probabil starea tehnică e excepțională”, a zis primarul.

Nicu Marcu a declarat pentru Monitorul de Cluj că a vrut de mult timp să discute cu primarul comunei și a considerat că emisiunea la radio este cea mai bună șansă.


„De mult timp mi-am dorit să ajung în direct sau mai bine spus face to face cu primarul Horia Șulea pentru a putea să îi adresez câteva întrebări care pe mine mă făceau să am unele nedumeriri față de atitudinea acestuia! Cunoșteam comportamentul acestuia și din alte întâlniri din ședințele de consiliu ,dar niciodată nu am avut ocazia ca acesta să fie de față atunci când încercam să explic consilierilor viziunea mea față de comuna Florești! Ei, în data de 19 octombrie în jurul orei 14:45 am reușit să intru în direct la postul de radio Someș. Normal acest lucru a fost o oportunitate pentru mine, pentru a putea afla cine este cu adevărat Horia Șulea primarul comunei Florești”, a zis Nicu Marcu.

Sesizare la CNA

Bărbatul a făcut sesizare la CNA împotriva postului de radio.


„Minciunile și jignirile aduse în mod public unui locuitor și făcând atac la viață privată denigrându-l în fața publicului ascultător al radio Somes, m-a determinat să sesizez CNA pentru aceste gesturi. Da, desigur, am făcut o sesizare online în care am relatat aceste fapte și am cerut ca atât primarul Horia Șulea cât și postul de radio Someș să își ceară scuze în mod public pentru afirmațiile făcute de acesta, deoarece acestea sunt minciuni lipsite de dovezi care nu aveau nici o legătură cu emisiunea la care acesta era invitat”, a spus Nicu Marcu.

De asemenea, floreșteanul susține că primarul a mai adus jigniri și altor concetățeni și pe viitor dorește să depună o plângere penală împotriva lui Horia Șulea pentru purtare abuzivă.


 

Etichete: radio horia sulea
abonare newsletter