Actualitate

Horia Nasra acuză Primăria Cluj-Napoca de lipsa măsurilor pentru rezolvarea traficului „infernal”

În ultimele săptămâni, după începerea şcolii şi revenirea studenţilor în Cluj-Napoca, traficul din municipiu şi localităţile limitrofe a devenit principala problemă zilnică a clujenilor.

Cele mai sensibile zone sunt intrările/ieşirile în oraş dinspre Floreşti şi Baciu, pentru traversarea acestora, uneori, clujenii pierzând zeci de minute.

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, îi aduce primarului Emil Boc de promisiunile făcute la începutul anului: pasaj suprateran și sensuri giratorii.
„Suntem deja în luna octombrie şi Emil Boc nu a făcut niciun pas în speţa introducerii metroului în Cluj-Napoca. În iarna trecută a bugetat studiul de fezabilitate dar mâine-poimâine ne prinde revelionul fără niciun rezultat. Apoi, pasajul de supratraversare peste calea ferată în zona Tăietura Turcului – Tudor Vladimirescu, promis de Emil Boc şi majoritatea liberală, lipseşte cu desăvârşire! Dacă mărirea capacităţii arterelor actuale din interiorul oraşului este dificilă, soluţiile alternative au rămas doar pe hârtie, fără vreo realizare concretă. De asemenea, o serie de sensuri giratorii şi pasaje promise de oficialii primăriei municipiului Cluj-Napoca au rămas şi în 2018 la stadiul de promisiuni neonorate”, a declarat Horia Nasra.


Horia Nasra acuză și incapacitatea administrativă de a rezolva problemele de trafic ale Clujului dar și faptul că primarul municipiului Cluj, Emil Boc s-a obişnuit să stea cu mâna întinsă la Guvern şi să-i fie finanţate proiectele locale prin PNDL decât să absoarbă fonduri europene, unde, raportat la media pe ţară este la fundul sacului.

Presedintele PSD Cluj îl sfătuiește pe Emil Boc că în loc să se consulte cu Falcă şi Robu mai bine îşi respectă statutul de membru în asociaţiile metropolitate unde reprezintă municipiul, comunicarea sa cu primarii din localităţie limitrofe fiind defectuoasă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter