Actualitate

Accident la Jucu cu patru victime

Un accident soldat cu patru victime a avut loc luni la prânz la Jucu. Trei maşini au fost implicate, cauza posibilă a accidentului fiind o depăşire neregulamentară. În zonă, se circulă alternativ pe o singură bandă.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

“Au fost asistate medical patru persoane, dintre care două în stare gravă, pentru una fiind necesar scoaterea din autovehicul cu echipamente specifice astfel încât să nu fie agravate traumatismele suferite. Toate persoanele asistate erau în stare de conştienţă la sosirea echipajelor SMURD, însă una dintre victime a precizat că a avut pierdere parţială de conştiinţă înaintea de sosirea echipajelor medicale”, transmite ISU Cluj.


“Un bărbat de 29 de ani din Gherla, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1C, dinspre Cluj spre Gherla, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autovehicului care îl preceda, condus de un bărbat de 43 de ani din judeţul Timiş, a intrat în coliziune faţă-spate. În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul din Gherla a fost proiectat pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul condus de un bărbat de 56 de ani din comun Groşi, judeţul Maramureş. În urma accidentului, toţi conducătorii auto, precum şi un pasager, au suferit leziuni, motiv pentru care au fost transportaţi la UPU Cluj”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter