Actualitate

Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de un moped

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav, în urma căruia o persoană a fost rănită grav, în comuna Feleacu, judeţul Cluj.

Sursă foto: bihon.ro Sursă foto: bihon.ro

La data de 6 octombrie, în jurul orei 16.55, pe o stradă fără nume din localitatea Feleacu, judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia a fost rănită grav o persoană, fiind implicate o bicicletă şi un moped, în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 21 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un moped pe o stradă fără nume din comuna Feleacu, judeţul Cluj, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat de 56 de ani din comuna Feleacu, care circula pe axul drumului. În urma accidentului, biciclistul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat conform rezultatului testării cu aparatul etilotest, a fost rănit grav.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter