Actualitate

Accident în sensul giratoriu de lângă reprezentanţa BMW Floreşti. 3 maşini implicate

Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, joi, pe DN1, în zona reprezentanţei auto BMW, din Florești.

La data de 4 octombrie, în jurul orei 11.35, pe DN 1 E60, pe raza localităţii Floreşti a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor, iar trei vehicule au fost avariate.

“Un bărbat de 56 de ani, din comuna Gilău, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autocamion pe D.N.1 E60, pe sensul de mers către Cluj-Napoca, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă faţă de vehiculul din faţa sa, a intrat în coliziune faţă/spate cu acesta şi l-a proiectat într-un alt vehicul, respectiv o autoutilitară, care la rândul ei a lovit parapeţii unui sens giratoriu, distrugând o parte dintre aceştia. În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor, cele trei autovehicule şi parapeţii sensului giratorii suferind deteriorări. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter