Actualitate

Prăpăd pe Calea Turzii. Şoferul unei autoutilitare a măturat tot ce i-a stat în cale

O persoană a fost rănită şi două maşini au fost avariate după ce şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

La data de  2 octombrie, în jurul orei 22.00, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor iar două vehicule au fost avariate.

“Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed şi într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, de o femeie de 32 de ani din Cluj-Napoca. În urma accidentrului, conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit uşor iar cele două vehicule au fost avariate.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter