Actualitate

Patru persoane au fost reținute, în trei zile, pentru violență

Polițiștii din Gherla au reținut pentru 24 de ore în perioada 21-23 septembrie, 4 persoane bănuite de infracțiuni cu violență. Pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență, polițiștii iau măsuri ferme față de cei implicați în astfel de fapte.

La data de 23 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au identificat și reținut un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Conform probatoriului administrat, la data menționată, în jurul orei 02:50, tânărul, în vârstă de 27 de ani, din Gherla, ar fi lovit persoana vătămată cu un obiect tăietor-înțepător, în zona cervicală.


Persoana vătămată, un tânăr de 27 de ani, din Gherla, se deplasa pe strada Ștefan cel Mare, din municipiu, în momentul în care a fost agresat. Ulterior incidentului, acesta a fost transportat la spital pentru îngrjiri medicale.

La data de 21 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor fapte de agresiune. Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv.


Conform probatoriului administrat, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Iclod, în timp ce se afla în incinta unui local public de pe raza localității de domiciliu, ar fi agresat două persoane.

Agresiunea s-ar fi produs la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 02:00, persoanele vătămate sesizând, prin plângere, organele de poliție la data de 19 septembrie.


În urma acestui incident, localul public s-a închis, fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

În aceeași zi, polițiștii din Gherla au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 24 și 33 de ani, din Gherla, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de Codul penal.


Conform probatoriului administrat, în noaptea de 17/18 septembrie a.c., cei în cauză, aflându-se într-un local public, din Gherla, au agresat fizic două persoane, cauzându-le acestora suferințe fizice.

Etichete: gherla arest violenta
Ultimele Stiri
abonare newsletter