Actualitate

Accident rutier grav la Pata cu trei victime. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului

Poliţiştii din Apahida cercetează împrejurările în care s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav, iar alte două au fost rănite uşor.

foto arhiva foto arhiva

La data de 1 septembrie în jurul orei 15.50, pe raza localităţii Pata, comuna Apahida, judeţul Cluj, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav, două au suferit răni uşoare, iar un autoturism a fost avariat.

“Un bărbat de 23 de ani, din comuna Vultureni, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Pata, comuna Apahida, judeţul Cluj, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, un bărbat de 22 de ani, din comuna Panticeu, judeţul Cluj, a fost rănit grav, iar un alt pasager de 26 de ani, din Cluj-Napoca şi conducătorul auto au suferit răni uşoare. Ulterior producerii accidentului, cel aflat la volan a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind ulterior identificat de poliţiştii care au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul nu este înmatriculat.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă”, „părasirea locului accidentului fără încuvintarea organelor de poliţie”, „conducerea pe drumurile publice a unui auto neîmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui auto fără a poseda permis de conducere”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter