Actualitate

Se anunță un nou protest la Florești

După ce doar câteva zeci de floreșteni au ieșit din casă să protesteze, iar primarul Horia Șulea i-a luat peste picior, manifestanții nu se dau bătuți. Vor ieși iar cu pancarte și își vor striga nemulțumirile săptămâna viitoare.

Miercurea viitoare, protestatarii vor ieși iar în stradă și organizatorii anunță că vor continua manifestările până doleanțele le vor fi ascultate.

„Ne-am săturat de scuze, minciuni și manipulări. Ne-au ajuns vorbele rostite cu superioritate și ironie și vrem ca problemele cu care ne confruntăm să fie luate in serios. NU suntem în asentimentul domnului primar, ci vrem să vedem acțiuni finalizate, nu promisiuni expirate acum mult timp.
Este o nevoie urgentă de soluții privitoare la drumurile de acces spre Cluj, este nevoie de spații verzi și parcuri pentru copii. Ne trebuie trotuare, străzi fără gropi și nu vrem să mai vedem canalizări care refulează constant.
Mai mult decât atât, cerem respect și considerație din partea celor care trebuie să lucreze în interesul nostru, al tuturor”, au scris reprezentanții Umbrelei Anticorupție Cluj pe pagina evenimentului.


Vom continua să protestăm pașnic, legal (conform art. 3 al legii 60/1991) și nu vom înceta să arătăm neregulile. De asemenea, sperăm că soluțiile propuse de noi vor fi luate în considerare, nu combătute ironic.
Ne vedem miercurea viitoare, alături de toți cei ce vor mai mult și mai bine.
Floreștiul NU e doar un dormitor, e casa noastră.

Ultimele Stiri
abonare newsletter