Actualitate

Razie a polițiștilor în Măguri Răcătău. S-a lăsat cu amenzi și confiscări de bunuri - FOTO

La data de 23 august, pe raza comunei Măguri-Răcătău, în zona cătunelor Ciunjet și Fieș, polițiștii au desfășurat o razie cu efective mărite pentru prevenirea faptelor antisociale și a depistării persoanelor urmărite.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca-Secția 6 Poliție Rurală Florești, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Acțiuni Speciale.

De asemenea, au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și din cadrul Postului de Jandarmi Montani Gilău.


“În cadrul acțiunii au fost legitimate 64 de persoane și au fost controlate 15 autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 7.600 de lei; majoritatea se referă la încălcări ale legii privind sancționarea contravențiilor silvice și privind circulația pe drumurile publice. De exemplu, polițiștii au confiscat 1.024 kg de ciuperci, în valoare de aproximativ 11.000 de lei, produse care au fost predate unor unități de profil, în vederea valorificării conform prevederilor legale. De asemenea, în urma verificării unui transport de lemne, s-au constatat diferențe între cantitatea de material lemnos înscrisă în documentele de transport și cea efectiv transportată. Astfel, circa 3,5 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 700 de lei, au fost confiscați și predați autorităților din domeniul silvic”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter