Actualitate

Nasra îl critică pe Boc pentru străzile private din Cluj

Președintele PSD Horia Nasra a lansat o întrebare în mediul virtual în ceea ce privește cele câteva sute de străzi private din Cluj care nu au fost preluate de administrația locală și nu au fost asfaltate.

În campania electorală din 2016, Emil Boc a promis preluarea apoi asfaltarea a 400 de străzi private. Primarul a promis constituirea unui serviciu special pentru preluarea respectivelor străzi şi contractarea unui credit, în jur de 30 de milioane de euro, bani care să mergă prioritar spre modernizarea străzilor din extensiile Clujului și a celor private: “400 de străzi private ar dori să ia în proprietate municipalitatea pentru a le moderniza cu bani publici. Acestea vor fi preluate în baza unor acte de donaţie”, declara Emil Boc în urmă cu doi ani.

„Executivul primăriei nu a reușit să țină pasul cu dezvoltarea municipiului, cu extinderea imobiliară care a determinat apariţia a numeroase străzi private dar care sunt abandonate de primar, chiar dacă în campania electorală Emil Boc a promis asfaltarea lor.


Le recomand consilierilor locali liberali şi primarului Emil Boc să-şi achiziţioneze cizme şi la toamnă să viziteze şi poate să vină direct în ajutorul clujenilor înnoroiaţi la propriu dar şi la figurat după ce au fost minţiţi în campania electorală. De asemenea, îi recomand lui Emil Boc să iasă din sfera gulerelor albe din imobiliare, care-l astăzi îl înconjoară, să înveţe din greşelile morale şi materiale ale fostului său colaborator, Sorin Apostu, în materie de urbanism!” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter