Actualitate

E sigur 100% - Cesaria Evora va concerta la Cluj!

<p />„Diva desculţă”, care tocmai a împlinit 70 de ani, va concerta la Sala Sporturilor în cadrul unui mini-turneu pe care îl susţine în România.

Prezentă pentru a şasea oara în România, Cesaria Evora va concerta pentru prima oara la Cluj, în data de 7 octombrie 2011, la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Evenimentul a fost acceptat de managementul artistei ca un concert extraordinar, suplimentar la mini-turneul pe care “Diva desculţă”, cum mai este supranumita artista, îl sustine în România, în aceasta toamnă. Celelalte două concerte vor avea loc la Timişoara, în 3 octombrie şi la Bucuresti, în 5 octombrie.


Artista, care tocmai a împlinit 70 de ani, va fi prezenta la Cluj cu întreaga sa orchestra de acompaniament şi va cânta timp de aproape două ore, interpretând un set de peste 20 de piese din care nu vor lipsi celebrele “Sodade”, “Sentimento”, “Cabo Verde” sau “Besame mucho”.

Sala Sporturilor, special amenajată


Sala Sporturilor va fi astfel amenajata încât la spectacol vor putea lua parte 2.500 de spectatori.

Biletele se pun în vânzare începand cu această săptămână la Diesel Club, iar în ultimile zile se vor găsi bilete şi la Sala Sporturilor. Preţul biletelor va porni de la 50 lei. Concertul “Cesaria Evora la Cluj”, vine în continuarea altor spectacole de succes semnate Diesel Events, compania care i-a adus la Cluj şi pe Parov Stelar, Haelem Globetrotters, Buena Vista Social Club, Club des Belugas, Ortos Aires, Narcotango.


Cesaria Evora este cea mai cunoscută cântăreaţă de “morna” (un amestec de fado portughez şi blues) din lume. Născută în 27 august 1941, Cesaria Evora a fost crescută de bunică şi educată de călugăriţe.

În present, discografia ei cuprinde 11 albume, vândute în peste cinci milioane de copii. Cesaria Evora a câstigat premiul Grammy. Indiferent de succesul comercial, cântăreaţa nu se abate de la obiceiul sau, acela de a evolua desculţă, dorind să atragă atenţia publicului asupra sărăciei în care trăiesc milioane de oameni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter