Actualitate

Flashmob în semn de solidaritate față de protestatarii răniți în Piața Victoriei

O nouă manifestație se anunță pentru duminică seara, în centrul Clujului, chiar la Monumentul Stâlpilor împușcați din Piața Unirii, în semn de solidaritate cu protestatarii care au fost răniți la protestul din data de 10 August, la București.

Organizația Umbrela Anticorupție Cluj anunță pe rețelele de socializare o nouă manifestație care va avea loc în Piața Unirii. De data aceasta este vorba despre un flashmob organizat pentru a-i susține pe cei care au fost răniți la protestul din 10 august.

„Mâine seară ne întâlnim la Monumentul Stâlpilor Împușcați din Piața Unirii, unde va avea loc un flashmob în semn de solidaritate cu protestatarii răniți în cadrul protestului din 10 august.


Nu vom uită nici o clipă ce s-a întâmplat. De faptul că v-ați permis să va atingeți de drepturile noastre fundamentale. Cel la liberă exprimare și cel laadunări publice pașnice. Rămânem cu ochii pe voi, pe ,,autorități" până când toți reprezentanții Jandarmeriei care au atacat protestatari sunt trași la răspundere în fața legii și mai ales până când autorii morali ai acestei acțiuni comuniste de reprimare a vocii oamenilor nu dispar din toate funcțiile publice.

--------- 1989-1990-1991...........Revoluție, Mineriade- adevărul încă se lupta să iasă la suprafață;
--------- 2018- Niciodată nu vom mai permite că istoria să se repete.
Unii au cunoscut libertatea doar acum 28 de ani, dar alții doar asta cunoaștem! Pe noi nu aveți nici o șansă să ne intimidați! Suntem generația care vă va opri!
PS: Suntem cu ochii pe Legile Justitiei si pe Codul Penal si de Procedura Penala ! Fara ordonante si alte idei stralucite”, au scris organizatorii pe Facebook.

abonare newsletter