Actualitate

ACCIDENT la Câțcău, soldat cu o victimă! Un TIR și două autoturisme implicate VIDEO

Un accident de circulație, soldat cu o persoană rănită, s-a produs luni dimineață, în jurul orei 09:15, pe DN1C, pe raza localității clujene Câțcău.

sursa foto dej24.ro sursa foto dej24.ro

Potrivit dej24.ro, conform primelor informații, șoferul unui autotren, în timp ce se deplasa pe DN1C, din cauză că nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, mașina lovită de TIR a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii.


O femeie a fost rănită. Aceasta a primit îngrijiri medicale în ambulanță, iar apoi a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare. Se pare că a suferit un traumatism de coloană cervicală și un traumatism abdominal.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.


 

Etichete: tir victima accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter