Actualitate

O șoferiță beată din Florești a distrus două mașini și a făcut scandal la etilotest - VIDEO

Trei conducători auto au reușit să ferească o șoferiță care a intrat pe contrasens, însă al patrulea nu a mai reușit să evite impactul.

Accidentul a avut loc marți, 7 august, la 23:20, pe DN 1, în localitatea bihoreană Oșorhei. Aflată la volanul unui autoturism Audi, înmatriculat în Austria, o femeie a intrat pe contrasens. Pe filmare se poate observa cum șoferii a trei autoturisme evită impactul în ultimul moment, ieșind în afara carosabilului. Venit din spate, șoferul unui autovehicul Dacia Duster nu a mai reușit însă să evite impactul, scrie bihon.ro.

„Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier ca fiind o femeie de 36 de ani, din localitatea Florești, județul Cluj”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu. Din fericire, în urma accidentului nu au fost persoane rănite, fiind înregistrate doar pagube materiale.


Polițiștii au încercat de mai multe ori să-i ia alcoolemia șoferiței, însă aceasta, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a evitat să sufle. „În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai precizează Alina Dinu.

Polițiștii bihoreni au întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter