Actualitate

Un tânăr prins a treia oară cu droguri la Untold

Un tânăr din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT după ce a fost depistat la Untold având asupra sa substanțe psihoactive.

“Cel în cauză fusese depistat și la festivalurile anterioare, la Electric Castle și la Untold 2017, având droguri de risc și de mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy și cocaină, droguri pe care intenționa să le distribuie, conform probatoriului administrat. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, transmite IPJ Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj spun că “ediția a IV-a a festivalului Untold 2018 s-a încheiat fără a fi raportate incidente majore”.


“Pentru siguranța participanților la acest eveniment, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost dispuse măsuri suplimentare, zilnic acționând peste 450 de polițiști, alături de celelalte structuri ale MAI. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au constatat circa 90 de fapte penale. 81 dintre acestea vizează încălcări ale legii pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Celelalte fapte se referă la încălcări ale Codului penal, majoritatea fiind furturi”, transmite IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au prins în flagrant delict două persoane bănuite de furturi din buzunare, asupra acestora fiind găsite 3 telefoane mobile sustrase; acestea au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.


Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat aproape 100 de sancțiuni contravenționale.

Etichete: untold ipj cluj droguri
abonare newsletter