Actualitate

PSD Cluj își întoarce privirea spre Florești „Haosul poartă un nume: Horia Șulea!”

Reprezentanții PSD Cluj acuză administrația locală din Florești că în cei doi ani care au trecuti de la alegerile locale, s-a dat dovadă de dezinteres și nepăsare față de comună.

Au trecut doi ani de la alegerile locale iar Floreştiul este în continuare în zodia haosului, dezinteresul şi nepăsarea fiind caracteristicile principale ale administraţiei Şulea.

“La nivel de infrastructură creşterea traficului din Floreşti, în doi-trei ani va bloca complet localitatea. Starea precară a drumurilor din localitate, precum şi eterna promisiune nerealizată a Centurii de sud a Floreștiului arată nepăsarea lui Horia Şulea.La nivel de infrastructură, în doi ani de mandat, după ce a stat cu mâna întinsă la Bucureşti, Guvernul României a finanţat modernizarea străzii Eroilor cu aproximativ 2,5 milioane euro. Singur, Şulea era incapabil să o bugeteze.Haosul urbanistic din Floreşti este o altă marcă înregistrată a mandatului Şulea, anumiţi dezvoltatori imobiliari construind după bunul lor plac sub privirea autorităţilor locale, fără să îndeplinească cerințele minime în privința unei construcții. Oare cum a eliberat Primăria Florești astfel de autorizaţii? În Floreşti se va ajunge ca un proprietar să-şi viziteze vecinul de vizavi sărind din balcon în balcon dar domnului Şulea nu-I pasă! Creşterea numărului de locuitori din Floreşti trebuia corelată cu construcţia unor noi creşe, grădiniţe şi şcoli, însă şi acestea nu au prezentat interes pentru Horia Şulea, un primar în opinia multor Floreşteni de nota 4” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter