Actualitate

Clujeanul reținut de poliţişti după ce a intrat cu mașina în poarta unei unități de poliție, sub control judiciar

Bărbatul reţinut de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti pentru comiterea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, tulburarea ordinii și liniștii publice şi distrugere a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„La data de 2 august a.c., magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbatul care la data de 1 august a.c. a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, pentru comiterea infracţiunilor de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” şi „distrugere””, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Vă reamintim, în 1 august a.c., în jurul orei 14.50, bărbatul,  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe care l-a scăpat de sub control şi cu care a distrus poarta de acces de la Postul de Poliţie Comunală Măguri Răcătău, părăsind ulterior locul faptei la volanul aceluiaşi autoturism fiind apoi depistat de poliţişti. După ce a fost depistat de poliţişti, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice provocând şi tulburarea ordinii publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter