Actualitate

Suporter al echipei Universitatea Cluj, înjunghiat în faţa unui club de manele

Rareș Iosif Ruha, lider al suporterilor echipei Universității Cluj și lider al grupării Ultra Curva Groapa, a fost atacat și înjunghiat în spate. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în fața clubului de manele Come.

UPDATE

“La data de 16 iulie, bărbatul reţinut 24 de ore, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, a fost prezentat magistraţilor, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de acesta”, arată IPJ Cluj.


ŞTIRE INIŢIALĂ

Rareș Iosif Ruha a fost transportat la spital, iar starea sa este stabilă. Agresorul este un recidivist poreclit “Pinu", cunoscut organelor de ancheta pentru comportamentul violent, și a fost reținut.


“La data de 15 iulie, în jurul orei 03:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la producerea unei agresiuni într-un local public de pe Calea Moţilor, din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost agresat de o persoană necunoscută, fiindu-i provocate leziuni la nivelul unui braţ prin folosirea unui obiect tăietor. Victima a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale. Cel bănuit de comiterea faptei nu a fost găsit la faţa locului. Poliţiştii s-au mobilizat şi au demarat imediat investigaţii pentru identificarea şi depistarea acestuia. Astfel, în scurt timp, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie, împreună cu cei de la Secţia 4 Poliţie, au reuşit identificarea şi depistarea celui în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter