Actualitate

Pisică mâncată de oameni în Dâmbu Rotund. ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Iubitorii de animale sunt revoltați de câteva zile, după ce un tânăr a postat pe internet o fotografie cu rămășițele unei pisici mâncate de oameni ai străzii. Să fie oare adevărat?

Întâmplarea a avut loc vineri, în zona Dâmbu Rotund, între străzile Tudor Vladimirescu și Tăietura Turcului.

Niște tineri au fost martorii întâmplării


Tânărul care a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu ce a rămas dintr-o pisică a fost anunțat de prietenii care au fost martori la întreaga întâmplare.

„S-a petrecut pe Strada Tudor Vladimirescu, în apropiere de Tăietura Turcului. Acolo, pe partea stângă, există o cocioabă unde locuiesc niște oameni. Ei au mâncat pisica. Eu am văzut doar blana, dar niște prieteni au văzut chiar când o tăiau. Au servit-o la cină! Ce e de făcut?”, a spus tânărul.


Protecția animalelor, pe urmele criminalilor

Reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare din Cluj s-au autosesizat și au demarat o anchetă pentru a afla circumstanțele în care animalul a fost ucis.


„O echipă din cadrul DSVSA Cluj se ocupă de speță, în colaborare și cu alte instituții. O să vedem rezultatele în zilele următoare. Din primele informații pe care le am din teritoriu, se încearcă identificarea persoanelor respective. Încă nu s-a reușit pentru că se pare că nu mai sunt în zonă. Am luat legătura cu cel care a făcut postarea pe rețelele de socializare. Să vedem în perioada următoare dacă reușim să îi identificăm”, a declarat Ioan Oleleu, director executiv în cadrul DSVSA Cluj.

Ce spune legea privind protecția animalelor


Legislația din România prevede faptul că uciderea animalelor cu intenție, fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Etichete: dsvsa cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter